Sjekk ut presentasjonen av årets første Formel 1-bil

Haas er første team ut, og viser frem et endret livery i forkant av årets sesong.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Som meldt på forhånd var det riktig nok kun et livery vi fikk se i denne omgang, men her var det til gjengjeld endringer å spore. Svartfargen som preget bilen i varierende grad fra starten i 2016 og frem til og med 2020 returnerer denne sesongen. Naturligvis har også teamets nye tittelsponsor Moneygram fått fremtredende plasseringer på bilen.

Teamsjef Guenther Steiner er optimistisk før en ny sesong. Etter at Mick Schumacher ble byttet ut til fordel for veteranen Nico Hulkenberg tror Steiner nå at den erfarne førerduoen vil være i stand til å levere poeng konsekvent gjennom sesongen.

– Vi går inn i en ny sesong drevet av noen sterke prestasjoner i fjor og en retur til poengene. Målet for 2023-sesongen er naturligvis å gjøre det mer konsekvent, og med Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg tror jeg absolutt at vi har en erfaren førerduo som er mer enn i stand til å levere disse poengene på en søndag, uttaler han i forbindelse med lanseringen.

Steiner er også fornøyd med lanseringen og alt det bringer med seg, men han ser ikke overraskende mest frem til å komme i gang med sesongen.

– Jeg deler åpenbart alles entusiasme rundt avdukingen av liveryet, ikke minst ettersom det er et sjekkpunkt i kalenderen som betyr at vi er enda et skritt nærmere å gjøre det vi faktisk ønsker å gjøre, og det er å kjøre, fortsetter Haas-sjefen.

Selve bilen, som blir hetende VF-23, må vi dog fortsatt vente på. Den skal etter planen i, aksjon under en shakedown på Silverstone 11. februar, før den offisielle testen i Bahrain venter fra 23. til 25. februar.


Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS